Ingrediënten:
– teentje knoflook
– uit
– minimaal 4 rode puntpaprika’s
– 1 grote kruimige aardappel
– liter bouillon (blokjes groentebouillon)
– verse kruiden (basilicum, tijm, rozemarijn, salie)
– zout / peper / paprikapoeder
Bereiding:
1. Teentje knoflook en de ui, fruiten in de pan.
2. Paprika’s in stukjes toevoegen en meebakken.
3. Voeg 2 kleine of 1 grote kruimige aardappel in zo klein mogelijke stukjes toe
4. Voeg de bouillon toe.
5. Verse kruiden toevoegen.
6. Plm. 20 minuten laten koken.
7. Plm. 1 theelepel paprikapoeder toevoegen.
8. Alles mixen met een staafmixer. Voor het mixen de takjes tijm en rozemarijn eruit halen.
9. Op smaak brengen met wat zout en peper.
10. Serveren met gehakte cashewnoten, verse basilicum of kleingesneden alfalfa.