Thaise Groene Curry met kip en sperziebonen

Ingrediënten (2 personen):
– 200 g kipfilet
– 150 g sperziebonen
– 1 ui
– 150 g (basmati)rijst
– 200 ml kokosmelk
– 1 pakje Thaise Groene Curry Paste
– 1 el wokolie

Bereiding:
1. Snij de ui in halve ringen, halveer de sperziebonen. Snij de rode peper in kleine stukjes. Snij de kipfilet in blokjes.
2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3. Kook de sperziebonen ca. 5 min. voor.
4. Verhit 2 el wokolie in een wok en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee.
5. Zet het vuur laag en voeg de sperziebonen, currypasta, kokosmelk en 50 ml water toe.
6. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de curry 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de curry met de gekookte rijst.